pannenkoeken upstairs
   
    

Over Upstairs   arrow

Upstairs Pannenkoekenhuis

Over Upstairs Pannenkoekenhuis

Upstairs Pannenkoekenhuis Amsterdam is gevestigd aan de Grimburgwal 2 in de hoofdstad. De eigenaren zijn Arno Jakobs en Ali Sadikin. Het pannenkoekenhuis is gevestigd in een typisch Amsterdams huisje uit 1539 met steile trappetjes en is klein van stuk. Upstairs Pannenkoekenhuis heeft een exclusieve capaciteit van 18 personen en 5 tafels. Dat maakt het pannenkoekenhuis gelijk tot de kleinste van Europa.

Upstairs in de pers

– Artikel De Buik ┬╗ Altijd feest in het kleinste restaurant van Europa

Pannenkoeken bereid met liefde

Neem gerust eens een kijkje in onze open keuken en zie hoe de pannenkoeken met de grootste zorgvuldigheid en liefde worden bereid. In de Royal Corner kun je, omgeven door onze Royals, genieten van een heerlijke pannenkoek. Kijk eens naar boven! Daar aan het plafond, hangen ruim 100 theepotten.

Dagelijks verse ingredi├źnten

Ons spek en andere vleeswaren komt van de slagerij van Arend ten Wolde. Deze jonge slager komt uit een echte slagersfamilie en heeft zijn eigen varkens en koeien in Waterland. Zijn dieren hebben een goed leven met veel rust en ruimte. Onze verse groenten en fruit van de beste kwaliteit halen we bij de groenten juwelier Frank Vork op de Keizersgracht. Daarnaast werken met zoveel mogelijk biologische streekproducten. Dit allemaal om onze klanten een optimale smaakbeleving te bieden.

Reserveren zeer aan te raden

Omdat Upstairs Pannenkoekenhuis beschikt over een lage capaciteit als het gaat om tafels is het zeer aan te raden toch even te reserveren. Wilt u zeker zijn van een tafel, maak dan een reservering via telefoonnummer 020 626 5603. Arno Jakobs en Ali Sadikin heten u van harte welkom.

Krijg je geen genoeg van Upstairs? Volg ons dan ook op Instagram

Upstairs Pannenkoekenhuis