pannenkoeken upstairs
   
     RESERVATIONS: +31 20 626 5603

Over Upstairs   arrow

Upstairs Pannenkoekenhuis

Over Upstairs Pannenkoekenhuis

Upstairs Pannenkoekenhuis Amsterdam is gevestigd aan de Grimburgwal 2 in de hoofdstad. De eigenaren zijn Arno Jakobs en Ali Sadikin. Het pannenkoekenhuis is gevestigd in een typisch Amsterdams huisje uit 1539 met steile trappetjes en is klein van stuk. Upstairs Pannenkoekenhuis heeft een exclusieve capaciteit van 18 personen en 5 tafels. Dat maakt het pannenkoekenhuis gelijk tot de kleinste van Europa.

Pannenkoeken bereid met liefde

Neem gerust eens een kijkje in onze open keuken en zie hoe de pannenkoeken met de grootste zorgvuldigheid en liefde worden bereid. In de Royal Corner kun je, omgeven door onze Royals, genieten van een heerlijke pannenkoek. Kijk eens naar boven! Daar aan het plafond, hangen ruim 100 theepotten.

Dagelijks verse ingrediƫnten

We halen ons vlees bij slagerij Louman in de Jordaan en onze groente en fruit bij Frank Vork op de Keizersgracht. Daarnaast werken met zoveel mogelijk biologische streekproducten. Dit allemaal om onze klanten een optimale smaakbeleving te bieden.

Reserveren zeer aan te raden

Omdat Upstairs Pannenkoekenhuis beschikt over een lage capaciteit als het gaat om tafels is het zeer aan te raden toch even te reserveren. Wilt u zeker zijn van een tafel, maak dan een reservering via telefoonnummer 020 626 5603. Arno Jakobs en Ali Sadikin heten u van harte welkom.

Krijg je geen genoeg van Upstairs? Volg ons dan ook op Instagram

Upstairs Pannenkoekenhuis